21.09.2009

The Emmys!

Kjoler kjoler kjoler kjoler!

Sandra Oh:
Nydelig kjole, elsker tau-beltet rundt hoftene. Uten den hadde du sett kjedelig ut.

Blake Lively:
Oh Serena... Litt mye hud kanskje? Elsker håret og kløften (Du er definitivt blessed med gode mammalis) Men splitten burde revurderes. Vi vet at du har en sunn og sexy kropp. Du trenger ikke bevise det fullt så iherdig.

Padma Lakshmi:
NEINEINEI!! Du er en så søt jente... hvorfor går du på en rød løper iført en kjole som ser ut som om den kunne vært kjøpt på leatherman? (No offense til leathermen, men de er kanskje ikke helt suitable for røde løpere)

Patricia Arquette:
1. Den skviser puppene dine (grovt lovbrudd). 2. Stoffet ser stivt og ubehagelig ut.
3. Det ene ermet. *sukk* Hvis du vil at overkroppen din (og da også brystene) skal se symmetrisk ut, så er ikke enermede overdeler stedet og gå.

Jennifer Carpenter:
Wow. Hm. Definitivt interessant. Den drar øyet på en svært... hypnotiserende måte. Jeg tror... jeg tror jeg liker den. Men rød leppestift er ikke din greie. Du er nydelig, men du har et skjevt (meget søtt) lite smil. Passer best med litt mer nøytrale lepper. Og har du hørt om sjokolade? Mest effektive kuren for benete skuldre som finnes. True story.

Kaley Cuoco: Jeg vet kjolen din er dekket av gullfargede paljetter. Den burde ikke trenge noe mer for å være interessant. Men jeg føler meg ikke overbevist. Et belte alla Sandra Oh hadde kanskje vunnet min støtte. Eller kanskje hvis den var stroppløs... Hm...

Christina Hendricks: Old school hollywood. Nydelig kvinne, som endelig har lært hva hun skal gjøre for å kle formene sine på mest mulig flatterende måte. Hvordan Roger dumpet det der for den sytete lille konen sin kan jeg aldri forstå. Du har også en sinnsykt lang nakke som jeg aldri har lagt merke til før. Veldig svane. Kudos.

Tina Fey: Jeg elsker deg, men... nei. Farger er ikke farlige. Prøv grønn.

Hayden Panettiere: Nei. Du ser stumpy og firkantet ut. Løst hår og halterneck, prøv det. Og ikke rød leppestift. Du ser ut som du prøver å gjøre deg eldre enn du er.

Jane Krakawoski: Jeg assosiserer øyeblikkelig til havregrøt. Uten kanel og smør. Muligens med sukker. Det er ikke det du vil folk skal tenke om emmy-kjolen din.

Leighton Meester: Blair ville ikke godkjent dette. Du burde holde deg til lysere leppestift til den øyensminken, frisyren er for uryddig til kjolen, og hvorfor har du sammenkrøllet dopapir på skuldrene? Badly played B.

January Jones: Wow. Veldig art deco. Liker kjolen, men øyensminken kunne vært bedre. Rene linjer i stedet for sotet hadde passet bedre med den polerte kjolen og håret. Også: google sjokolade.

Drew Barrymore: hvorfor har skjørtet på kjolen din pels? Eller er det en merkelig rosa kjolesopp?

Olivia Wilde: MAT ER IKKE FIENDEN! Og side note; det er hver lille pikes drøm å bli kunstløper, men bare fordi du går med en fotsid versjon av et kunstløpskostyme vil du ikke kunne ta en trippel akse, beklager.

Chloe Sevigny: Interessant kjole, men jeg er for distrahert av ondskapen du har utsatt hodet ditt for til å sette pris på den for øyeblikket. Kjem håret, tenk sideskill, løst hår, eller backsweep. Du ser ut som om du kom rett fra handleturen hvor du kjøpte kjolen, også slengte på litt rød lebestift da du fant ut det var det eneste du hadde tid til.

Jennifer love Hewitt: Nydelig, enkel og kledelig. Well played.

Alyson Hannigan: Du ligner på en godt voksen Stockard Channing. Dog er hun en nydelig eldre dame, men du er ikke en eldre dame. Undo hva enn det er du har gjort med håret ditt og google farger.

Julie Benz: Kvinne, jeg vet ikke hvem du er, men hva i guds navn er det du gjør mot de stakkars puppene dine? Pupper skal ikke være firkantet. Gå hjem og brenn denne kjolen. Og tenk over hva du har gjort.

Jennifer Morrison: Husker du den episoden av House da du gikk med ballkjole? Husker du hvordan House ble slått ut da han så deg? Gå og ta den på, farg håret ditt mørkt igjen, og gå med det løst. Flink pike.

Heidi Klum: Holy crap du er gravid. Wow. Svart kommer ikke til å få deg til å se slank ut på dette punktet, så en livligere farge hadde ikke skadet. Fremdeles; kudos.

Mila Kunis: Sminkøren og frisøren din burde få lønnstillegg, stylisten burde sparkes. Du ser ut som en Nightwish musikkvideo fra halsen og ned.

Sigourney Weaver: Kjolen din er nesten nøyaktig samme farge som håret ditt. Både kjolen og håret har dog en nydelig farge, men litt matchy matchy, no? Google grønt.

Kate Walsh: du er nydelig og karismatisk som skuespillerinne, men hvorfor må du insistere på å gjøre deg mindre attraktiv enn du er? Pupper. Pupper skal respekteres og flatteres. Skriv det 100 ganger.

Debra Messing: jeg har ett problem med rødhårede kvinner i rødt. Det blir for matchende. Prøv en kald farge. Komplimentærfarger er tingen. Ellers: sjokolade google-søk.

Christina Applegate: Kvinne nei. Du ser ut som et lappeteppe av stygt. Du er firkantet, krøllete, og noen har angrepet deg med glitterlim. BOO!

1 kommentar:

Raquel Privado sa...

Hello. I'm your new follower. If you want, follow me back. Thanks you!

http://how2befashion.blogspot.com.es/