28.11.2007

Hellu....

Steike.... Jeg oppretter blogg... dette er laik... blowing my mind.... Jah, jeg har for øyeblikket, elelr nå i det siste hatt et problem med å få sove om natten, så dette her er altså et av mine tiltak for å ha noe å gjøre på sånn at jeg ikke klorer av meg fjeset og begynner å tygge på tapeten. For det ville ikke vært et pent syn. Jeg har ikke tapet. Meget u-pent syn.

Uansett, jeg bør sikkert presentere meg eller beskrive meg selv eller noe sånt. Jeg er 17 i skrivende stund, blir 18 om tre uker, hunkjønn, bergenser, bok-leser, tv-titter, brunette/rødhåret kommer an på når du treffer meg, yoga-instruktør, post-terminal-arbeider, skole-elev, a little bit sexy, a little bit rock 'n' roll... Jeg kaller blogg-tingen for mitt liv i en boble fordi jeg har en verdensoppfatning som kanskje ikke alltid stemmer helt, jeg er blant annet overbevist om at folk bare kødder med meg, de har ikke følelser og tanker, it's all an act I tell you! Uansett, disse tingene jeg mener og håper og tror (kake er sunt, å klore på det hjelper, hvis det ikke lukter er det ikke skittent) er alle sammen sanne inni min lille boble. Jeg kan komme med et usannsynlig utsagn (det skal snø i dag!) og når noen påpeker at det er 4 grader ute og hvis det snør snør det ikke, det sludder, kommer jeg mest sannsynlig til å bryte ut med " shhhhhh, boble!!". Eller "Hore". Jeg sier hore ganske mye. Men aldri til jenter. Til jenter går det mer i tøs, nisse, løk, og hvis jeg er virkelig virkelig forbanna, "jente".

Jeg tror ikke at noen kommer til å lese denne bloggen. Jeg leser ikke andres blogger, ergo, ingen kommer til å lese denne. Men sånn i tilfelle noen kommer inn her og leser det jeg skriver, foruten å bli ekstremt overasket (ok, løgn, jeg forventer ingenting, blir aldri overasket), håper jeg at du, kjære skybert, syns det er interessant og ikke slutter og lese etter andre avsnittet. Og skybert darling, hvis du ser skrivefeil, kommenter dem. Girl har norsk-eksamen i år. Needs gramatikk to be bra.