18.03.2009

Fantastisk
Good evening my good fellows! Ah, akkurat tilbake fra en fantastisk tur til London, all by my onesies (altså by my self). Bodde på det mest fantastiske hotellet, hvor det var den mest fantastiske butleren, og kjøpte de mest fantastiske skoene. Og været var fantastisk. Og guiden var fantastisk. Og jeg er glad jeg sparte opp penger til dette her =) Fordi det var fantastisk.

Once more for emphasis; fantastisk.

Brukte store deler av turen på å finne en kjole til mamma sitt brylupp nå i mai. På min søken greide jeg selvfølgelig å finne en del andre sinnsykt fantastiske greier å kjøpe. Men nok om det. Kjolen min, er... veldig fin. But I look sort of like a cupcake. A very pretty cupcake. But a cupcake. A navy cupcake. With pearl sprinklings. Også måtte jeg jo ha sko og smykker til den. Huff, mamma vet ikke hva hun gjorde da hun sa hun kunne sponse kjole.

On a side note: Var innom bloggen til Ulrikke idag, og det er helt sinnsykt hvor godt kjent hun har blitt. Da hun bodde i Bergen var det nok av folk som visste hvem hun var, på grunn av skole og felles bekjente og fordi hun er cute as a button, men nå er det jo bare gone completely mad. Jeg syns det er drit-kult for å være helt ærlig. Men håper hun ikke får crazy-stalkers.

For de som ikke vet det så er Ulrikke Lund en ungdomskole-venninne (hvorfor ikke tenårings-venninne? Når det finnes barndomsvenninne burde det finnes tenåringsvenninne og. Og voksenvenninne. Middelaldrendevenninne? Anyhow) av meg, som skriver en veldig kul blogg om mote, samfunn, seg selv og random stuff. Til mine to lesere (hei mamma, hei pappa), check it out her.

Ingen kommentarer: