10.06.2008

Ingrid greier ut om Gud og Jesus og sånn

Jeg vet ikke så mye om Gud, annet at han befinner seg i kirken hver søndag. Det er desverre ikke lov for hunder å gå i kirken, selv om de er kristne. Gud er en velsignet mann, og jeg tror han har en slags moskè i himmelen. Han roper englene inn til gudsdyrkelse. Gud er veldig selvgod da, han ser på seg selv som mye greiere enn vanlige folk som bor på Lambeseter for eksempel. Det er sikkert fordi han er enebarn, det må være derfor han er så bortskjemt. Det er en del som ikke tror på Gud, de tror at apene skapte seg selv fordi jordkloden krasjet med en metafor.

Gud har en sønn som heter Jesus, men Gabriel hadde omgang med Maria sånn at Gud slapp. Jesus festet mens han hang på korset, han korsfestet seg i hjel. Helligdager har også noe med Gud og gjøre, han liker ikke at vi bråker hver dag. Men Gud er definitivt sjef over alt i himmelen Han bestemmer over englene og alle de som er døde, og over rakettene og flyene som flyr tvers gjennom stuen hans. Jesus og Gud var veldig rike, men Jesus bodde i en lavvo selv om.

I begynnelsen så skapte Gud masse kometkuler som han satte sammen til en stor jordkule. Så skapte han ting; mennesker og trær og bakker. Eller de første menneskene på jorden var faktisk aper. Senere gikk de over til mennesker fordi de var lei av å barbere av seg alt håret under armene. Men Gud glemte å skape klær, så menneskene var nakne. Men det er ikke alle som har kropp å være naken med, noen har himmellegemer i stedet.

Det er ikke alle som er fornøyd med kroppen Gud skapte til apene, og som vi arvet. Noen jenter får anoreksi, fordi de vil vise frem skjelettet sitt. Men uansett blir de ikke lykkelig, og da tar de lykkepiller. Lykkepiller er det motsatte av P-piller, lykkepiller tar man for å bli lykkelig, mens P-piller tar man for å ikke bli ulykkelig.

Det er ikke sikkert at dyr kommer til Gud. Det kan være at de har sin egen gud, kanskje kattene sin gud for eksempel heter Kattamaran. Og i kattehimmelen så har Gud pels. I menneskehimmelen har han bare skjegg.

Ingen kommentarer: